länk till brevet i pdf

Lekplatsgruppen bjuder in till fixarkväll 7 juli

Då det regnade på årets städdag kunde vi inte måla eller olja in något på lekplatsen. Även visst renoveringsarbete samt att ställa ut båten på lekplatsen sköts på framtiden. Nu är det tänkt att det ska ske den 7 juli kl. 18:00. Alla som kan komma och alla som nyttjar lekplatsen är välkomna att delta. Ju fler desto bättre och då kommer det snart vara klart.

Extrastämma 15 september

Styrelsen har nu beslutat att datumet för extrastämman blir den 15 september. Förhoppningen är att en majoritet av befolkningen då är vaccinerade och att man kan samlas fler än 50 personer. Planen är att boka Skånhällaskolans matsal som vanligt, men då måste kommunen häva uthyrningsförbudet. Formell kallelse kommer när det närmar sig, men notera gärna datumet redan nu.

Spola stuprörens avrinningsrör

Denna vecka, dvs v 26, kommer rören att spolas. Vi håller tummarna för att rören ska vara fina och hela och att de inte upptäcker för många avbrott och problem i vårt avrinningssystem. Efter att det arbetet är gjort kommer de på Timotejvägen som inte satt renssilar/lövfångare på sina stuprör att kunna hämta sådana i förrådet och montera på sina stuprör. Detta är ett viktigt arbete för att förhindra löv och annat att komma ner i rören och täppa igen dem i framtiden. Längombuden ansvarar för att kontrollera att alla stuprör är korrekta i längan senast till extrastämman 15 september. Vid problem, kontakta styrelsen.

Nyckel ner i krypgrunden

Vi vill uppmana alla längombud att kontrollera att de har nyckeln ner till krypgrunden. Om ett längombud inte fått det av föregående längombud får hen gå och fråga efter nyckeln. Alla längor har en nyckel så hos någon borde den finnas, det är viktigt att vi är rädda om de nycklar vi har. Saknar någon länga en nyckel, trots att alla blivit tillfrågade och letat ordentligt, så kontakta styrelsen.

Kvartalsavgiften

Glöm inte betala kvartalsavgiften om 3 000:- senast 30 juni till Plusgirot: 429218-1. Övriga datum är 30 september och 31 december. Märk inbetalningen med Holmåkra eller Timotej samt gatunummer.

Hemsidan

Även denna sommar kommer hemsidan uppdateras och omarbetas i syfte att bli tydligare och lättare att navigera på.

Soliga hälsningar från styrelsen!