Det är viktigt att betonggrisarna flyttas omgående. Om snön faller redan nu i november måste plogen kunna snöröja våra gångar.  Vi har tidigare uppmanat längombuden att sammankalla till höststädning och vill här påminna om det igen, så att ni kan hjälpas åt att flytta betonggrisen i er länga.

Revisor

Vi behöver en ny revisor nästa år, då vår nuvarande meddelat att hon inte längre kommer fortsätta med uppdraget. Vi har varit mycket nöjda och glada över alla år av samarbete och hoppas nu att någon annan som bor här kan ta över. Om du, eller någon du känner, är intresserad av detta så kontakta gärna styrelsen på slattenhus@hotmail.com så kan vi berätta mer om vad det innebär och vad vi ger i arvode. Men behöver inte bo i området för att vara vår revisor, men det har oftast varit så.

In och utflyttning skall rapporteras

För att vi i styrelsen ska kunna kontakta nyinflyttade och ge dem relevant information vill vi här påminna om att man bör informera styrelsen när man säljer och flyttar här ifrån. Vi behöver veta från vilket datum den nya ägaren flyttar och vilken adress det gäller, så att vi kan lämna välkomstbrev i pappersform. Tyvärr har nya ägare ibland inte vetat när kvartalsavgiften ska betalas vilket orsakat mera jobb för kassören.

Uthyrning

Vi vill också be er som hyr ut er fastighet att meddela även detta till styrelsen, vilken adress och mellan vilka datum. Det är delvis av samma skäl som ovan, att vi behöver kunna lämna information och få in avgiften. Vi vill också upplysa om att det är viktigt att både ägaren och den som hyr håller sig uppdaterade kring det som rör vårt gemensamma så som städdagar, kommande extrabetalningar och regler för parkering m.m. Vi ser gärna att ägaren, som har rösträtt på stämman, kommer på årsmötet även om hen inte själv bor i området. Beslut tas som berör alla fastigheter.