Styrelsen vill önska alla en riktigt god jul och ett gott nytt år! I samband med att några av oss kommer skjuta upp fyrverkerier på nyår, vill vi påminna om vikten av att plocka upp allt skräp som detta firande skapar.

Betalningen nu i december önskar vi få in SENAST den 30 (den 31 är ingen bankdag) och för att det ska bli så uppmanar vi alla att betala den 28. Annars riskerar vi att få in pengarna på kontot i det nya året, vilket innebär onödigt arbete med bokföringen.

Som vi tidigare informerat om söker föreningen ny revisor till nästa årsmöte. Mötet planeras till torsdagen den 10 februari i Skånhällaskolans matsal. Vi har ännu inte fått någon som anmält sitt intresse. Om vi inte får någon som ställer upp kommer vi behöva köpa tjänsten vilket är betydligt dyrare. Man behöver inte bo i området för att vara vår revisor, man behöver inte heller vara revisor men man behöver ha kunskaper om bokföring och ekonomi. Uppdraget som revisor innebär att man ser över styrelsens hantering av pengar var tredje månad och bistår kassören i frågor om hur kostnader skall bokföras. En gång per år, inför årsmötet, skriver revisorn också en revisionsberättelse. Revisionsberättelsen är en ekonomisk sammanfattning där det ska framgå om några  fel begåtts. Uppdraget innebär att man får ett arvode. Vill du veta mer så kontakta styrelsen på slattenhus@hotmail.com.


Föreningen söker också två personer till valberedning. Uppdraget innebär att söka efter ersättare när någon slutar i styrelsen. Detta uppdrag innebär oftast lite eller inget arbete under ett verksamhetsår. Vi har redan en person som är intresserad av att vara med i styrelsen när någon slutar.