Hej!

Här kommer lite information gällande städdagen, vandaliseringen av lekplatsen samt gruset.

Städdagen i år är som tidigare nämnt den 13e Maj. Det är viktigt och önskvärt att man deltar, då vi gör vårt gemensamma område mer attraktivt om vi tar hand om det. Är man längombud så ska man samlas 0930 vid föreningens förråd nere vid Holmåkravägen 20s parkering. Övriga samlas på lekplatsen klockan 10. Detaljer om vad exakt vi ska göra går vi igenom då, men vi ska som vanligt röja i brunnar, krypa i grunder och snygga till på lekplatsen. Förutom detta grillas det korv löpande som man kan frossa i. Så markera datumet i er kalender, och förbered er för en av 2023s höjdpunkter.

Vad gäller lekplatsen blev den dessvärre vandaliserad för ungefär en vecka sedan, med klotter och förstörelse av en bänk. Händelsen är polisanmäld av styrelsen. Tack vare snabba insatser från en medlem ur styrelsen är merparten av dessa problem åtgärdade. Stort tack till denna vardagshjälte! Jättebra om vi gemensamt kan försöka hålla koll i området för att försöka förhindra att sådant här händer i framtiden.

Gruset i området kommer snart sopas, men vi har ännu inte fått ett exakt datum. Förhoppningsvis blir det så snart som möjligt, så gå gärna ut redan nu och sopa ut gruset till mitten av gången utifall att sopningen sker på kort varsel. 

Med vänliga hälsningar,

Styrelsen