Inbrott
Den senaste tiden har vi drabbats av inbrott och inbrottsförsök i våra garagelängor. Vi vill härmed uppmana alla att vara uppmärksamma om ni ser något eller några som ser misstänkt ut. Alla som haft inbrottsförsök och brytmärken på sina garageportar, eller åverkan på sitt lås/handtag (Vi har noterat att den gröna plastpluggen som sitter i handtaget saknas på flera portar) bör anmäla detta till polisen. Vi hoppas de snart hittar de skyldiga så vi får ett slut på detta.

Transformatorstation, el- och fiberavbrott
Ellevio har planer på att byta ut transformatorstationen som finns norr på ängen. I samband med det måste de gräva upp en del och då skadas rötterna på vårt höga träd som står bredvid huset. Eftersom skadade rötter innebär risk för att trädet skall falla vid en storm måste de ta ner trädet. Styrelsen planerar därför att plantera några nya, mindre träd för att ersätta detta. När elanläggningen byts ut så kommer det vara strömavbrott samt avbrott i fibernätet. Det kan ske redan i januari. Det finns inget planerat datum i dagsläget men Ellevio kommer informera sina kunder på Holmåkravägen. Under tiden då strömmen kommer vara nere på Holmåkravägen kommer även fiberanläggningen vara strömlös. 

Takomläggning
Styrelsen har nu slutit avtal med ett konsultbolag som skall hjälpa oss med takomläggningen 2022. Mer info kommer på årsmötet.

Elbilsgruppen
Då vi enligt anläggningsbeslutet inte kan sätta upp laddstolpar så arbetas det på andra alternativ. Mer information kommer i samband med årsstämman.

Årsstämma och styrelsens sammansättning
Styrelsen planerar för ett årsmöte söndagen den 28 februari. Pga Corona planerar vi hålla stämma genom poströster. Mer
detaljer kommer nästa år. Vi söker fortfarande ytterligare en ledamot till styrelsen. Är du intresserad och vill veta mer, tveka inte att kontakta oss på slattenhus@hotmail.com eller någon i valberedningen. Uppdraget är på 2 år i taget och arvodet 12 000 per år.