Hej medlemmar i Slättenhus,

Vi i styrelsen vill tacka alla 39 hushåll som medverkade på årsmötet. Till er som inte närvarade ser vi gärna att ni tar del av årets protokoll för att uppdatera er om vad som sades. Dagens brev kommer innehålla information om elbilsgruppens arbete, en ändring av solcellspolicyn, information om årets städdag, uppdatering gällande parkeringssituationen samt påminnelse om att det är nya längombud.

Elbilsgruppens arbete. Under informationsmötet delgav elbilsgruppen vad de har arbetat med samt olika förslag på lösningar. En länk till deras presentation hittar du här. Vi kommer kalla till en extrastämma med anledning av elbilsfrågan vid ett senare tillfälle. Elbilsgruppen arbetar även med en rapport som kommer publiceras på hemsidan när den är klar. Har ni spörsmål angående elbilsfrågan kan ni kontakta Johan Kling (jem.kling@gmail.com) eller Oscar Théen (oscar.theen@gmail.com).

Solcellspolicyn har uppdaterats. Tidigare stod det att solceller måste läggas på ett sätt som möjliggör fri passage från gavel till gavel på samtliga hus. Ändringen är att detta fortsatt är ett krav på tvåplanshusen, men inte enplanshusen. Ändringen har gjorts av tillgänglighetsskäl. 

Årets städdag är spikad till den 13 maj, vilket är en lördag. Förra året såg vi en god uppslutning och vi hoppas på ett minst lika stort engagemang i år. Städdagen inleds klockan 10:00, och pågår ungefär till 13:00. Vi kommer hjälpas åt att göra fint i vårt område, och avsluta det hela med lite korv vid lekplatsen. 

Längombuden har i vanlig ordning ändrats. De som är längombud på Timotejvägen är T23, T33, T53 och T67. På Holmåkravägen är de nya längombuden boende på 10i, 12h, 14i, 16h, 18m och 20d. Information kommer snart hamna i era brevlådor så vi ber er att kolla där. Vi vill även att ni kontaktar föregående längombud och tar pärmen samt nyckeln till krypgrunden.

Parkering. Styrelsen har anlitat Mölndals Parkering AB att se över parkeringarna vid Holmåkravägen och Timotejvägen. Under året kommer MPAB sätta upp skyltar och med jämna mellanrum titta till vårt område. Bilar som står på otillåtna platser, t.ex. gräsmattor eller framför garage, kommer att lappas. Parkering ska enbart ske inom markerat område, d.v.s. parkeringsrutorna.

Med vänliga hälsningar,

Slättenhus styrelse