Kallelse till extrastämma

Hej,

Som nämndes på infomötet så kallar vi till en extrastämma med anledning av eldragning till garagen. Extrastämman äger rum den 18 september i Skånhällaskolans bamba, kl 18:00. Kallelsen finns i sin helhet nedan, tillsammans med ett antal andra relevanta dokument. I kallelsen går att läsa:

Syftet med extrastämman är att rösta om hur den nya eldragningen till garagen ska gå; på samma sätt som idag från samfällighetens central, eller ny väg via enskilda fastighetsägares elcentraler. Info om den nya eldragningen har delgivits vid ett infomöte 21/8 2024. Information har också delats ut i papper tidigare i somras.

Relevanta dokument:

  1. Kallelse till extrasträmma
  2. Dagordning
  3. De två alternativen att rösta på
  4. Förslag på ändringar av anläggningsbeslut
  5. Förslag på reviderad budget
  6. Fullmakt (att föra någon annans talan)

Dessa dokument kommer även delas ut i pappersform.

Vänliga hälsningar,

Styrelsen

Mer sand beställd till lekplats 28/8

Hej,

Vi har beställt ytterligare sand till lekplatsen då det förra lasset (som väntat) inte fyllde behovet. Förra gången var vi ett tappert gäng som grävde (bra jobbat!), och flertalet intressenter dök upp mot slutet. Nu är det dags igen, då vi denna gång har beställt dubbelt så mycket sand som förra gången. Sanden kommer nu på onsdag (28/8) under dagen någon gång. Låt oss nu göra ännu en insats och gräva ut sanden. Sprid gärna ut den runt gungor, rutschkanor och rent allmänt över lekplatsen. Vi hinner säkert inte allt på onsdag, utan vi får gå ut i omgångar under veckan. Nyttjar man lekplatsen, eller tidigare har nyttjat den, ska man känna sig extra träffad. Inget händer i området om vi boende inte hjälps åt. Så greppa en spade, styr kosan mot lekplatsen, och låt oss förkovra oss i den ädla och tillfredsställande konsten att gräva!

Med vänliga hälsningar,

Styrelsen

Insats vid lekplatsen v.33

Hej,

Här kommer ytterligare information angående sanden. Den kommer imorgon förmiddag (12/8) och kommer troligen lastas över i en stor hög. Denna hög behöver vi hjälpas åt att gräva / kratta ut. I första taget är det runt redskapen som sanden behövs runt, då vi har en alldeles för låg nivå av sand. Se bifogade bilder för att se i vilken nivå sanden bör vara.

Det är dessvärre mycket ogräs på lekplatsen, då vi inte rensade detta under städdagen. Har man möjlighet skadar det givetvis inte om man lyckas dra lite innan man lägger dit sanden, men viktigast är att sanden kommer på plats.

Man behöver givetvis inte lägga hela dagar på detta. Personligen går jag ut en stund när jag kommer hem från jobbet. Veckans första dagar ser ut att bjuda på bra väder. Vi hoppas att se flera hjälpa hålla vårt gemensamma område fint.

Med vänliga hälsningar,

Styrelsen via Sekreter

Hjälp vid lekplatsen – ny sand beställd

Hej,

Vi i styrelsen hoppas att ni har haft, eller fortsatt har, en fin semester.

Vi har beställt ny sand till lekplatsen. Denna sand kommer på måndag (12/8) och vi behöver hjälp med att kratta ut den. Denna uppmaning riktar sig särskilt till de av oss som har nyttjat, eller nyttjar, lekplatsen, då en välmående lekplats är bra för området. Bäst vore om vi kunde kratta ut så mycket som möjligt av sanden under måndagen och tisdagen, då det ser ut att vara regnfritt då, och därmed inte lika tungt.

Ett av de åtaganden vi har är att se över lekplatsen. Vi har haft en besiktningsman här, och det framgick bland annat att det finns för lite sand på lekplatsen. Detta kan leda till skador vid fall, samt att delar av utrustningen kommer fram under sanden. Vi kommer fortsatt att åtgärda säkerhetsrisker och försöka uppdatera lekplatsen, och vissa av de åtagandena är något vi gemensamt behöver göra som boende.

Ha en fortsatt fin sommar!

Med vänliga hälsningar,

Styrelsen